Menu

Renault Espace dCi 160

Cijena: 171.968Kn (22.999€)
Auto Maritea nudi 2 godine garancije (do 30 000 prijeđenih kilometara u 2 godine) I 7 godina besplatan servis u Zagrebu .Kupac ne plaća prijenos vlasništva (5%) jer auto kupuje od pravne, a ne fizičke osobe. Garantiramo ispravnost iskazanih kilometara. Iste je moguće provjeriti u bilo kojem ovlaštenom servisu.

NAPOMENA !!!
OGLASI SE GENERIRAJU AUTOMATSKI! Zato postoji mogućnost odstupanja u opisu dodatne opreme iz oglasa i vozila. Podaci su informativni i moguće je da se razlikuju od stvarnih podataka na vozilima za što se unaprijed ispričavamo. Za točne podatke o vozilu, motoru, opremi, mjenjaču, godištu i točne kilometre, molimo Vas da provjerite osobno na vozilu ili kod prodavatelja.

Kod raznih navigacija na vozilima, pokrivenost mapa možda nije potpuna ili pokriva tek određene države ili vozilo ima predpripremu što znači da je potrebno kupiti CD, SD karticu ili modul za navigaciju, ovisno od proizvođača vozila. Zbog možebitnih razlika u navigacijama molimo da se o detaljima informirate kod prodavatelja prije kupnje vozila

Dodatne informacije

Mogućnost plaćanja

  • gotovina
  • kredit
  • leasing
  • zamjena
  • staro za novo
Lokacija vozila
Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Žitnjak
Marka automobila
Renault
Model automobila
Espace
Tip automobila
dCi 160
Godina proizvodnje
2017. godište
Godina modela
2017.
Prijeđeni kilometri
124000 km
Motor
Diesel
Snaga motora
118 kW
Radni obujam
1.598 cm3
Mjenjač
Automatski
Stanje
rabljeno
Raspoloživost
Dostupno odmah