Prosinac je u Auto salonu Maritea mjesec darivanja!

Prosinac je u Auto salonu Maritea mjesec darivanja!

Auto Maritea – salon rabljenih vozila s 24-godišnjom tradicijom u prosincu svim kupcima daruje više od Djeda Božićnjaka!

Samo u prosincu Maritea ima jedinstvenu ponudu – svim kupcima prilikom kupnje vozila daruje 7 godina besplatnog servisiranja i 3 godine garancije.

Auto salon Maritea jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj za prodaju rabljenih motornih vozila.

Iako na tržištu rabljenih vozila postoji 24 godine, Auto Maritea u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti. Za to su prije svega zaslužni kvaliteta i sigurnost njihovih vozila, kao i broj zadovoljnih kupaca koji raste iz dana u dan.

Kompanija se bavi prodajom, uvozom i otkupom rabljenih automobila. Na lageru uglavnom imaju oko 130 automobila koje, ovisno o kapacitetnim mogućnostima, raspoređuju u svoja dva salona – u Zagrebu i u Splitu. U zagrebačkom je salonu u prosjeku izloženo 40-ak vozila koja se svakodnevno ažuriraju i na Njuškalu.

I dok u salonu s ponosom govore o svojoj dugoj tradiciji, istovremeno ističu da su upravo kvaliteta vozila i susretljivost prema kupcima, ono što ih obilježava.

Posebna je pogodnost i zamjena starog vozila uz mogućnost nadoplate za novo vozilo. Upravo se iz tog razloga mnogi i odlučuju za kupnju novog limenog ljubimca.

Tvrtka trenutno broji 13 zaposlenika, 11 u Zagrebu, 2 u Splitu.

Više o Auto Maritei potražite na njihovoj web stranici http://automaritea.com, Facebooku https://web.facebook.com/automaritea/i Instagramu https://instagram.com/auto_maritea/ili posjetite salon u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 56B i Splitu na adresi Put Sirobuje 16A.

PAMETNO ŽELI – MOĆNO ODABERI!

 • Oznake:
 • O autoru

  Auto salon Maritea jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj za prodaju rabljenih motornih vozila. Svojim kupcima nude garanciju od 2 godine na kupljeni automobil te čak 7 godina besplatnog servisiranja. Nalaze se na Slavonskoj aveniji 54B u Zagrebu i Putu Sirobuje 16A u Splitu.

  Ostavi komentar

  O nama

  Auto Maritea prisutna je na tržištu od 1994.godine, a osnovna djelatnost kompanije je prodaja, uvoz i otkup rabljenih automobila.

  Automobili imaju garanciju 2 godine, a svakom kupcu poklanja se 7 godina besplatnog servisa.

  Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak  09:00 - 18:00
  • Utorak  09:00 - 18:00
  • Srijeda  09:00 - 18:00
  • Četvrtak  09:00 - 18:00
  • Petak  09:00 - 18:00
  • Subota  09:00 - 15:00
  • Nedjelja  Zatvoreno

  Naši kontakti

  Web Design Internet Company

  Prijavi se

  Zaboravili ste lozinku?

  Prijavi se